Effektivare Outlook

En effektiv utbildning på en halvdag som ger dig konkreta verktyg för att hantera och effektivisera Outlook och ditt mejlflöde. 

Under utbildningen får du träna på ett beteende där du bättre kontrollerar din egna arbetssituation. Du lär dig skapa en personlig digital struktur som möjliggör ett enkelt och snabbt hanterande av inkommande uppgifter.

Du lär dig optimera Outlook användningen i det dagliga arbetet och att hitta lättare genom en logisk struktur på ditt digitala arbetsmaterial. Vi går igenom hur du kan använda verktygen i Outlook effektivare för att planera och prioritera bättre.

Öka kontrollen över din arbetssituation. Få ner pulsen och må bättre.

"Tack för en givande dag, skitkul (om man får säga så) att lära sig något man har nytta av,och frågan är VARFÖR jag inte gått utbildningen tidigare."

“Mitt nya sätt att arbeta strukturerat med e-posten har blivit den största förändringen för mig. Ärenden som jag behöver åtgärda drar jag från mejlen till min taskbox. Nyhetsbrev och CC-mejl lägger jag i egna mappar som jag läser när jag har tid. Jag har slutat läsa mejl på morgonen, då gör jag något viktigt."

“Petra gav oss bra verktyg för hur vi kan förbättra strukturen kring vårt arbete vilket har gett oss mer kvalitetstid. Under utbildningen skapade vi en gemensam och effektiv process kring hanteringen av informationsflödet och för en bättre mejlkultur."

Kursinnehåll

  • Effektiv hantering av Outlook
  • Planering och prioritering  
  • Rekommenderad e-post policy 
  • Praktisk Outlook träning med coaching 
  • Skapa en digital struktur 
  • Få överblick och prioritera med din Outlook kalender och To Do-lista

Kontakta oss