Utbildningar i Personlig Effektivitet

Drivkraften bakom tillväxt och framgång för alla företag och organisationer är vi människor. När du trivs på din arbetsplats blir du mer fokuserad, engagerad och presterar bättre.

Men även på de bästa arbetsplatser smyger det in "tids- och energitjuvar" och de får oss att tappa både tid och fokus. Hur ser det ut på din arbetsplats? Har du några tidstjuvar på jobbet? Har du dagar då inkorgen är din agenda för dagen? Önskar du få mer tid över för att hinna arbeta mer strategiskt och långsiktigt? Hur mycket tid har du råd att lova bort?
 

Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till flera tusen deltagare både i Sverige och internationellt, med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår passion och vårt driv är att hjälpa fler människor att jobba smartare och mer effektivt och på så sätt frigöra tid och energi. Målsättningen är att du som individ ska kunna uppnå mer av det som är av vikt och samtidigt må bra.
 

"I dag har utbildningen med PB & Partners blivit en naturlig del av kulturen på Icebug" - Tom Nilsson, COO, ICEBUG
 

En tidseffektiv utbildning där du snabbt kan lära dig det som är mest relevant för att på ett smidigt sätt omsätta din kunskap till konkreta handlingar.

En exklusiv och individuell kurs för dig som har en beslutsfattande roll. Den vänder sig till dig som vill öka kvaliteten på dina arbetsuppgifter och vill förändra din arbetssituation.

Under utbildningen ger vi dig konkreta verktyg för att hantera Outlook och mejlflödet. Du tränas dessutom i ett beteende där du bättre kontrollerar din egna arbetssituation.

Effektivare OneNote vänder sig både till dig som är nybörjare och snabbt vill komma igång och använda OneNote men också till dig som redan idag använder OneNote men vill använda det mer tidseffektivt.

Lär dig skapa en bra möteskultur, öka värdet på era möten så att de blir meningsfulla och minska ner på mötestiden.Hur vill du att mötesdeltagarna ska känna sig före under och efter mötet?

Här är fokus på individens behov av att hitta en bra balans på dygnets alla 24 timmar. Du får metoder för att må bra och ha bättre fokus under arbetsdagen, men också ha kvar energi när fritiden tar vid. 

Gå vår digitala utbildning när det passar dig bäst. Vi har skapat webbkursen Expedition Tid som endast tar en timme av din tid. 
 

PB ACADEMY hittar du våra digitala tidseffektiva utbildningar som du kan beställa både på svenska och engelska