Samarbetspartners

Jonas Leksell

Jonas Leksell

Jonas är dalmasen som flyttade ner till Stockholm och blev polis, men han blev så mycket annat också.

Från en musikkarriär via Z-tv landade han till slut på Bolibompa. Där har han gjort program som Myror i brallan, Räkna med skägg och Mekatronik.

Hösten 2014 kunde du se Jonas och Petra som programledare för Tidsjakten på SVT där de tillsammans hjälpte deltagarna att få tiden att räcka till för dygnets alla 24 timmar.

Petra och Jonas håller även föreläsningar tillsammans med ämnet Meningsfullare Möten.

Sara Hammarkrantz

Sara Hammarkrantz

Sara är frilansjournalist med psykologi som specialområde och skriver regelbundet i tidningar som Chef, Modern Psykologi och Hälsa.

Hon har skrivit boken "Lycka på fullt allvar - en introduktion till positiv psykologi" tillsammans med psykologen Katarina Blom. Utifrån aktuell forskning visar de hur vi genom att uppmärksamma goda stunder i vardagen och engagera oss i meningsfulla handlingar kan bygga välbefinnande på lång sikt.

Sara håller föredrag och workshops i positiv psykologi och hur man skapar en positiv företagskultur. 

Örjan Fahlström

Örjan Fahlström

Örjan är en efterfrågad orkesterledare, dirigent, kompositör och arrangör för såväl svenska som europeiska orkestrar och artister. 

Han är dessutom en uppskattad professor i jazzkomposition på Kungliga Musikhögskolans institution.

Örjan har 40 års yrkeserfarenhet av att leda kreativa processer som tonsättare, dirigent och kulturproducent. Nu håller han föreläsningar inom kreativitet och ledarskap. 

I vår e-utbildning Expedition Tid är Örjan med som expert inom ämnet kreativitet.
 

Eva Jarlsdotter

Eva Jarlsdotter

Eva har skrivit den hyllade boken "Från frustration till flow med lean@home" som gavs ut hösten 2013.

Eva är utbildad journalist. Inom näringslivet har hon haft globala chefsroller inom AstraZeneca och TeliaSonera.

Eva är en anlitad föreläsare där hon på ett tankeväckande och humoristiskt sätt tar sig an den 100-åriga japanska metoden LEAN. "Harmoniskt och hållbart liv - få flyt i vardagen istället för att försöka fly den." 

Eva håller även i workshops och föreläsningar i samarbete med PB & Partners

Ingrid AlmgrenSjölander

Ingrid AlmgrenSjölander

Ingrid är psykolog och arbetar på uppdrag av företag, psykologer och terapeuter, par och individer.

Hon har ett genuint intresse för hur psykologisk kunskap kan göras användbar och tillgänglig oavsett om uppdraget gäller affärsutveckling, föreläsningar, handledning, utbildning eller psykologisk behandling. 

Petra och Ingrid håller i höst en frukostföreläsning tillsammans.

Annika Thörnlund

Annika Törnlund

Annika driver företaget Edoctum som erbjuder anpassad och målinriktad datautbildning för stora och små företag inom Windows, Microsoft Word, Powerpoint, Excel m.fl. 

Annika är en expert på att reda ut och omvandla det invecklade till något som ökar effektiviteten och ger en positiv upplevelse.

PB & Partners har vid ett flertal tillfällen anlitat Annika både internt och till våra kunder. Annika är oerhört kunnig, varm, rolig och inspirerande utbildare.