Sara Olén - Effektivitetskonsult

"Jag har en passion för att uppnå resultat genom att jobba smartare, inte hårdare. Det är så enormt givande att stödja företag och människor att utvecklas samtidigt som de får mer energi över och kan leva ett balanserat liv." 

Sara Olén

Sara Olén är en erfaren senior verksamhetskonsult och entreprenör med mer än 18 års erfarenhet.

Hon har bred kunskap av definiering och verkställande av strategier samt målstyrning med starka resultat. Hennes specialitet är att leda och genomföra operationella förbättringar inom process, ledarskap och organisation. Hennes styrka är att bygga effektiva team. Sara har arbetat både inom stora och små företag. 

Tidigare uppdrag innefattar verksamhetsutveckling inom ett ledande telekomföretag, affärsutvecklingsprojekt, portfölj- och lönsamhetsanalyser samt marknadsstrategier. Hon har även gjort en uppstart av ett e-handelsbolag. 

Sara har ett mycket starkt affärsfokus och har haft ledande roller inom strategiska projekt och ledningsgrupper. 

Tfn: + 46 (0) 733 14 40 00
E-post: sara.olen@petrabrask.se

Sagt om Sara

"Personlig effektivitet tycker jag har varit super, har tagit till mig och börjat använda många av tipsen för att styra upp kalendern och min tid bättre, och coachingen var också väldigt bra för att få hjälp att komma upp ur "sandgropen" igen.

Jag vill träffa Sara varje månad haha, Den tycker jag alla på företaget kan få gå :) Särskilt vad det avser möten och mailbox."
 

- Mycronic

"En stor skillnad mot livet innan jag träffade dig är att nu vet jag vad jag behöver göra för att komma på banan igen när jag kör i diket med struktur, planering osv.  Innan bara skenade det och jag visste inte vad jag skulle göra. 

För mig har det betytt mycket för den mentala stressnivån och självförtroendet att veta vad jag behöver göra för att få styr och kunna strukturera upp. Sedan sist har jag också blivit uttagen till ett internt ledarskapsprogram så jag har fått möjlighet till spännande utveckling – kul!"

- Trygg-Hansa

"Personlig effektivitet - grymt effektiv och givande utbildning. Passar väldigt bra ihop med vårt sätt att jobba med resultatplanering veckovis, månadsvis och kvartalsvis.

Kan rekommendera alla som vill lyfta sina resultatplaner en nivå att ta denna utbildning från Sara. Det hjälper också mycket för att hantera stress på grund av att man har många bollar på g och hjälper att hitta fokus. Högsta betyg från mig."

- Mycronic 

"Sara Olén riktigt bra"

"Sara Olén fantastisk föreläsare - mer sådant!"

"Få tiden att räcka till - Jättebra"

"Ska genast lägga om min tid. - Så intressant och nyttigt. Man får tänka till en extra gång"

"Mycket bra föreläsning om tidsbesparing. Hade gärna lyssnat mer"

"Gav praktiska tips!! :-)"

"Sara Olén - Riktigt bra och kommer ha stor nytta av detta i jobbet :-)"

"Få tiden att räcka till: Roligt, engagerad föreläsare"

- LSF Kongress 2018