Jan Winstedt - Senior Effektivitetskonsult

"Att få lära ut konkreta verktyg inom ett ämne som alltid är aktuellt och vara delaktig i hur deltagarna får aha-upplevelser, blir hjälpta, gladare, lättade, inspirerade och får ny energi. Det gör mig glad och ger mig energi."  

Jan Winstedt

Jan Winstedts vision i livet är att utveckla och att utvecklas.
Han har stor erfarenhet av IT-projekt och digital lagring. Det märks att han är licensierad coach då han alltid ser möjligheter och skapar effektiva samarbeten. Med sin förmåga att vara lyhörd och snabbt uppfatta individuella behov vinner Janne sina deltagares uppskattning. På fritiden hittar du oftast honom i löpspåret, på innebandyn eller på golfbanan.

Tfn: + 46 (0) 707 60 39 30
E-post: jan.winstedt@petrabrask.se

PS. Janne är också PB & Partners appexpert! Under ett år ska Janne testa 100 appar med fokus på personlig effektivitet, må bra och arbeta smartare. Följ hans bästa apptips på den här sidan: Effektiva appar

Sagt om Janne

"Effektiv och rolig föreläsning där föreläsaren på ett tydligt sätt utbildade och visade på enkla steg till förbättringar som minskar den dagliga stressen med full mailkorg och hur man kan arbeta effektivt i Outlook och OneNote."

"Utbildning som överträffade förväntningarna och med en fantastisk kursledare."

- Skanska

"Oerhört imponerande av utbildaren att hålla ihop gruppen, trots att den var väldigt spretig i kunskapsnivå. Blev positivt överraskad av den lätsamma tonen i utlärningen, det höll mig engagerad alla fyra timmar!"
- Handelsanställdas Förbund

"Tack för en riktigt bra dag! Janne är en mycket bra utbildare/föreläsare: konkret, tydlig, med bra exempel och med en förmåga att hålla engagemanget i gruppen uppe.

Jag, som håller en del utbildningar själv, blir alltid glad av att träffa någon som man kan lära av:"
 
- Skanska


Tidspodden med Petra Brask och Lena Lid Falkman - Planeringstid

Planering gör livet lättare - både för "strukturfascister" och "misslyckade pedanter". Men hur gör man? I det här avsnittet får vi tillskott av kloka effektivitetskonsulten Jan Winstedt. Tillsammans ger vi massor med goda råd på hur du ska få bättre koll, både i och utanför jobbet.