Tid, stress och relationer

Torsdag den 5 oktober 2017 höll Petra Brask och Ingrid Almgren Sjölander en inspirerande frukostträff där deltagarna fick dela skratt, fakta och råd om stress, tidsplanering och relationer.

Vår sociala hjärna behöver både kontakt, återhämtning och utmaningar och vi är gjorda för att växla mellan dessa spår. Spännande nog så fungerar våra hjärnor och kroppar på nästan samma sätt som vi gjort sedan stenåldern  – fast samhället är helt annorlunda! Under föreläsningen fick deltagarna lära sig hur man kan använda sig av denna vetskap för att hjälpa sig själv och sina nära att aktivera hjärnans system för avkoppling och vila mellan höstens utmaningar.
 

Är du intresserad av att ta in Petra och Ingrid för en föreläsning om Tid, stress och relationer på ditt företag? Varmt välkommen att kontakta oss.

"Så här års är många smärtsamt medvetna om de relationsproblem som kan ha kommit upp under ledigheten, samtidigt som stressen inför höstens snabbt fullbokade kalender gör det mer och avlägset att hinna med att ta itu med det också. Känner du igen dig? Du är i gott sällskap!"