Frukostföreläsning

Bli smartare än din smartphone - så gör du!

Frukostföreläsning, Bli smartare än din smartphone - så gör du!, PB & Partners


Fredag den 29 november 2019, kl. 07.45 - 9.00 bjuder vi in dig till PB & Partners frukostseminarium där du får de bästa tipsen för att frigöra tid och energi! 

Vad vore en smartphone utan appar?
Din smartphone är som en digital "schweizisk armékniv". Du kan använda den till så mycket mer än att bara ringa. Fotografera, filma, surfa, mejla, sms:a, planera i din kalendern, använda kalkylatorn, se hur vädret blir under dagen etc..

Hur kan du ta din smartphone till hjälp för att stärka det som är viktigt i ditt liv istället för att den stressar dig?
Till din smartphone kan du i dag välja mellan över 2 miljoner appar för Iphone och över 3 miljoner för Android att ladda ner. Många av dessa är dessutom gratis. Men vilka appar kan hjälpa dig att stärka det som är viktigt i ditt liv istället för att stressa dig? 

Vi ger dig våra bästa tips och trix! 
Under vårt frukostseminarium kommer vi att presentera några av de appar som vi har testat under året. Appar som kan hjälpa dig att få ihop ditt dagliga livspussel, minska din stress och frigör tid och ger dig energi. Du får tips och trix som gör livet lite lättare!

Våra erfarna och uppskattade effektivitetskonsulter - Petra Brask, Ingrid Hegg, Sara Olén och Jan Winstedt ger dig sina allra bästa tips.

PB & Partners

Varmt välkommen till höstens sista frukostseminarium i våra fina lokaler på Wallingatan 37, centralt beläget i Stockholm!

Föreläsningen är kostnadsfri*

 

*Föreläsningen är kostnadsfri. Men om du är anmäld och skulle få förhinder ber vi dig kontakta oss. Våra föreläsningar blir oftast fullsatta och vi kan då ge din plats till någon som står på vår reservlista. Vi tar en avgift på 300 kronor om du inte avbokar din plats vid förhinder.

Anmäl dig här:

Frukostseminarium:
Bli smartare än din smartphone - så gör du!


Datum: 29/11, 2019
Tid: 7.45 - 9.00
Plats: PB & Partners AB, Wallingatan 37, Stockholm

  • 7.45 - Dörrarna öppnas och vi bjuder på en lättare frukost
  • 8.00 - Föreläsningen startar
  • 8.45 - Tid för frågor
  • 9.00 - Avslut

Föreläsningen är kostnadsfri*