NY BOK - VEM BESTÄMMER ÖVER DIN TID?

Vem bestämmer över din tid? Petra Brask, PB & Partners
  • Effektiva metoder för att planera, prioritera och fokusera på det som är viktigt i ditt liv
  • Tydliga steg-för-steg-anvisningar för att kunna ta dig ur en upplevelse av en ekorrhjulssnurrande vardag
  • Strategier för att hantera illusionen av en alltför stressad tillvaro
  • Metoder för att planera utifrån hur din hjärna fungerar
  • Inspirerande övningar som är lätta att applicera i din vardag

Försöker du lösa ditt livspussel, men har för många bitar? De senaste 50 åren upplever vi, trots alla tidsbesparande uppfinningar som till exempel tvättmaskiner, snabbmat och smarta mobiltelefoner, att vi har mindre tid än någonsin.

Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig? Har du inte ens hunnit tänka efter vad du har tänkt dig? Då är det här boken för dig. 

Målet med den här boken är att visualisera och tydliggöra hur vi använder vår tid och hur vi kan få ut mer av dygnets 24 timmar. Det finns en, för många, outnyttjad potential i att börja dagen på rätt sätt och använda tiden väl, i kombination med hur vår hjärna fungerar som bäst.

Med över 20 års erfarenhet av att lära människor att handskas med tiden och livet, delar Petra Brask med sig av de bästa tipsen och de mest konkreta verktygen som hjälper dig att frigöra tid och energi.  

Om Petra Brask

Petra Brask bor i Stockholm med sin familj. Hon är uppvuxen i Kalmar och på Sri Lanka. 1995 började hon arbeta som effektivitetskonsult. Sedan dess har hon arbetat som utbildare, föreläsare och personal planner runtom i Sverige och internationellt, med kunder som FN och Coca-Cola. Genom uppbyggandet av PB & Partners AB och e-utbildningen Expedition Tid når hon nu ut till alla världens hörn med sin metodik. 2014 gjorde Petra tv-serien Tidsjakten för SVT där hon hjälpte deltagarna att få ihop sin tid och sina liv tillsammans med Jonas Leksell. Hon är en ofta anlitad expert i tidningar och radio och har bloggat på ämnet sedan 2009, på både svenska och engelska.