Effektivitetsexpert Petra Brask och Ledarskapsforskare Lena LId Falkman. Fotograf: Peter Knutson

Tidspodden, med effektivitetsexperten Petra Brask och ledarskapsforskaren Lena Lid Falkman, är en guldgruva för dig som är intresserad av frågor som tidsoptimering och stresshantering. 

Vi måste ta oss tid för att prata om tid! Detta fysiska fenomen, upplevda möjlighet och begränsning som vi alla lever med och förhåller oss till. Det är hög tid att prata om TID.Det är just vad vi gör i den här podcasten. Pratar om tid. När vi har för mycket eller för lite av den. Hur vi hanterar den och vad vi gör av den. Mötestid, arbetstid, årstid, skärmtid och alla andra sorters tider.

Petra Brask är effektivitetsexpert med mer än tjugo års erfarenhet av att hjälpa människor och verksamheter att bli effektiva och kreativa och kommunikativa. Du har kanske sett Petra i SVT i serien Tidsjakten? Eller läst någon av hennes böcker, t ex Vem bestämmer över din tid?

Lena Lid Falkman är ledarskaps och kommunikationsforskare vid Handelshögskolan i Stockholm. I tjugo år har hon forskat om så vitt skilda saker som social media, kontorstyper och värderingar, men allt med fokus på organisation, ledarskap och kommunikation. Kanske har du hört eller läst henne kommentera partiledares retorik i SvD? Eller sett någon av henne böcker på svenska eller engelska, t ex The Embodiment of Leadership eller Virtuella Möten?

Här hittar du alla våra poddavsnitt

27

Spelat in avsnitt idag i snygga studion Red Means Go. Så stor roll arbetsmiljön spelar! Utformning, inredning, ergonomi, ljud och ljus. Temat för dagen? Lämpligt nog: KONTORSTID! 😄 Med @petrabrask och @lenalidfalkman.

© 2019 Tidspodden med Petra Brask och Lena Lid Falkman