Wunderlist

ATT GÖRA-LISTOR

Wunderlist, Effektiva Appar, PB & Partners

FAKTA OM APPEN WUNDERLIST:


Wunderlist hjälper miljontals personer världen över att samla sina idéer, saker att göra och platser att se. Oavsett om du delar en inköpslista med nära och kära, arbetar på ett projekt eller planerar en semester gör Wunderlist det enkelt för dig att dela listor och samarbeta med alla som finns i ditt liv. Wunderlist synkar direkt mellan din telefon, platta och dator så att du får åtkomst till listorna var du än befinner dig.

Wunderlists nyckelfunktioner:
  • Skapa alla listor du behöver och få åtkomst till dem från din telefon, platta och dator
  • Dela enkelt listor med familj, vänner och kollegor
  • Starta konversationer om dina att-göra-listor
  • Bifoga bilder, PDF:er, presentationer och mycket annat
  • Dela arbetet och delegera saker som ska göras
  • Genom att ställa in påminnelser kommer du aldrig mer att glömma bort viktiga tidsfrister (eller födelsedagspresenter)
  • Organisera dina projekt för hemmet, jobbet och allt däremellan med Mappar

JANNES OMDÖME, 2018-11-19:
"
En snygg och lättanvänd uppgiftslista. Det går att skapa flera olika listor som sedan går att dela var och en till olika personer. Alla uppgifter som skall göras idag, visas i en speciell lista (hämtar uppgifter från alla listorna och visar upp dagens i en speciell lista). Varje uppgift kan bestå av flera deluppgifter. Påminnelse med larm och datum, lägga till filer, foto etc. Går utmärkt att tala in vad som ska göras. Uppgiftslistorna kan sorteras i en mappstruktur. Läste att utvecklarna av Wunderlist är dem som nu hjälper Microsoft med utvecklingen av Microsoft To-Do."

"Den bästa att göra-lista-appen" - The Verge

 Wunderlist har även omnämnts i The New York Times, Lifehacker, TechCrunch, CNET, The Guardian, Wired, och Vanity Fair, bara för att nämna ett fåtal.

FUNGERAR MED: