Smarter Time

TIDSINVENTERING

Smarter Time, Effektiva Appar, Petra Brask, PB & Partners, Personlig Effektivitet

FAKTA OM APPEN SMARTER TIME:

  • Förbättra din tidshantering. Genom appen kan du hitta rätt balans mellan arbete och fritid. Få kontroll över din telefontid, fokustid och produktivitet.
  • Genom effektiv tidsspårning kan du få kontroll över din tid, både på din fritid och i ditt arbete. Appen spårar ditt dygn och anpassar sig till dina personliga mål och behov.
  • Appen blir som din personliga tidsassistent.

JANNES OMDÖME 2018-11-09:
"När jag började testa denna app, var jag ganska nära att ge upp. Känslan av att hela tiden vara övervakad gjorde mig stressad. Jag fortsatte dock testet och måste medge att den här appen ger mig dubbla känslor. Stressen som skapades berodde på att jag hela tiden var övervakad (av mig själv) och framförallt att den tidsåtgång som mättes inte helt överensstämde med vad jag la min tid på (är fortfarande inte helt överens med det här ännu).

Den stora skillnaden mellan denna tidmätningsapp och andra jag testat, är att denna app kan jag lära upp, hur mina dagar ser ut. Den mäter automatiskt min tid utan att jag behöver göra något (förutom rätta fel). Så länge jag har smartphonen med mig, registreras min tid i mitt dagsflöde.

Så här fungerar det: Smarter Time får tillgång till min smartphone. Gps:en talar om var jag är och när jag rör på mig. Jag lär appen att när jag finns på en speciell plats är det en viss typ av uppgift som jag utför. Vissa platser är redan förknippade med vissa aktiviteter. Sätter jag mig i bilen, registreras det, springer jag eller går jag, så känner appen av detta. När jag använder smartphonen registreras min telefontid, surftid, sociala mediatid etc... Mina kalenderbokningar registreras och kopplas till om det är jobb eller fritid. 

Negativt med denna app är att det blir en hel del fel och den drar mycket på batteriet. Du kan välja att göra den hur detaljerad som helst. Det är helt upp till dig beronde på hur motiverad du är. 

Jag kommer att fortsätta testa denna app ett tag till, och komplettera min utvärdering när jag får svar på mina frågor angående statistiken och om det går att minska ner antal felregistreringar (om jag kan göra lära appen att bli tillräckligt intelligent).

 

FUNGERAR MED:

Obs! Endast i betaversion