OneNote

ARBETA SMARTARE - ANTECKNINGAR 

OneNote, Effektiva Appar, PB & Partners

FAKTA OM APPEN ONENOTE:

  • Alla dina anteckningar på ett ställe och tillgängliga var du vill.
  • OneNote är en digital anteckningsbok för dina att-göra-listor, anteckningar för klassen och möten, semesterplaner och annat som du vill organisera och komma ihåg.
  • Skriv några snabba kommentarer, eller ta bild – det sparas i OneNote.
  • Anteckningarna synkroniseras mellan dina enheter så att du får tillgång till dem var du än är.
  • Du kan enkelt dela anteckningar med andra.
  • Det finns kostnadsfria appar för OneNote till PC, Mac, Windows Phone, iPhone, iPad, Apple Watch, Android och Android Wear-enheter. Du kan även gå till onenote.com för att hämta dina anteckningar.

JANNES OMDÖME, 2018-09-21:
"Under 2011 kom jag i kontakt med OneNote för första gången. Lite trevande började jag leta efter hur det fungerade och snabbt kom jag fram till att OneNote är framtiden. Under mina drygt 30 år på kontor är jag van vid att arbeta med fysisk material. Pärmar som står väl märkta i bokhyllan. Varje pärm innehåller registerblad som talar om vad som skall finnas under varje registerflik. Under varje registerflik finns kopior, handskrivna dokument, häften och mycket annat. Exakt likadant är OneNotes struktur. Så enkelt och genialiskt genomtänkt. Lägg sedan till att du även kan söka på all information, text i bilder och till viss del handskrivna dokument. Att få in information är bland det smidigaste du kan tänka dig. Skriva på tangentbord, använda kamera, kopiera, spela in film, ljud, skriva ut till OneNote. Idag använder jag OneNote både i mitt arbetsliv och privat. Jag delar mina anteckningar med kollegor, vänner och ibland även kunder. Men det mesta är mina egna anteckningar från möten, erfarenheter som jag får under livets gång m.m. Jag har alltid med mig informationen. Jag använder PC, Mac, Smartphone och läsplattor. Så enkelt och så genialt."

FUNGERAR MED: