Nine

KALENDRAR / ATT GÖRA-LISTOR

Nine, Effektiva Appar, PB & Partners

FAKTA OM APPEN NINE:

  • Nine är en fulländad e-postapplikation för synkronisering med Microsoft Exchange Server (Outlook)
  • Nine har ingen server för att lagra användarens data utan ansluter direkt till användarservern. Alla Nine data lagras endast hos användarens system
  • Nine kan kopplas till flera olika konton
  • Nine har kopplingar till mejl, kontakter, kalender, uppgifter och anteckningar

JANNES OMDÖME, 2018-10-31:
"
Absolut det bästa och mest kompletta planeringssystemet för mobilen som jag har testat. Jag kör den mot vår Office 365 lösning och har kontroll på både mina mejl, kalender och uppgiftslista. Tycker det är konstigt att inte Microsoft har kommit längre med sina appar. Gränssnitten är tydliga och det finns möjlighet till många inställningar.
Kalendern är överskådlig och kan visas i många varianter; listform, 1 dag, 3 dagar, arbetsvecka, vecka, månad. Mejlen kan visas och sorteras på många sätt. Du kan även från inboxen flagga ett mejl så att det kommer upp i uppgiftslistan samt flytta det till rätt mapp. I uppgiftslistan kan jag använda mig av kategorier och sortera uppgifterna så att det överensstämmer med min uppgiftslista i Outlook (enda appen jag har hittat som klarar av detta). Appen kostar ca 150 kr, men det är den värd. Under 14 dagar får man testa appen gratis."

FUNGERAR MED:

Obs! Jag har tittat på beta versionen av Nine för Iphone. I den versionen finns ingen uppgiftslista vilket är ett stort minus och därför kan inte Android och Iphone versionerna jämföras. Styrkan med Nine är just hur den hanterar uppgifter i din smartphone.