Appar: Kalendrar

Appar Kalendrar, Effektiva Appar, PB & Partners

Det är absolut ingen brist på bra kalendrar.
Som effektivitetskonsult blir jag glad av att testa alla bra kalendrar och kan konstatera att man inte behöver gå över ån för att hämta vatten. De kalendrar som medföljer de telefoner jag har testat är helt tillräckliga. Ibland kan man hitta bra funktioner som inte finns i datorns kalendrar vilket gör mig förbryllad.
 
En svaghet med många kalendrar är att dom lever sitt egna liv.
Kalendern och att göra-listan borde sitta ihop tycker jag. Här finns det mycket kvar att göra. Den som fått ihop detta bäst är appen Nine (gäller Android versionen) och Samsung kalender, som ger möjlighet att nå sina uppgifter från kalender appen.

Det är underbart att se så många att göra-listor appar.
Idérikedomen är stor både när det gäller utseende och funktion. Om du jobbar med ett centralt planeringssystem som Outlook eller Google begränsas deras funktionaliteten betydligt när du använder de som appar. Här finns mycket kvar att göra för de som utvecklar dessa appar.Jag tycker att de stora drakarna som Microsoft och Apple ännu inte har utvecklat appar som fyller sin funktion när det gäller bra uppgiftslistor. 

Här kan du se en jämförelse mellan de olika kalendrarna och om du går in under varje app, kan du läsa mer om mina synpunkter.

OBS! Appar utvecklas hela tiden. Dessa specifikationer gällde vid det tillfälle mitt test med dessa appar genomfördes (december 2018).