Vem bestämmer över din tid?

Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till flera tusen deltagare både i Sverige och internationellt.

Vår passion och vårt driv är att hjälpa dig att jobba smartare och mer effektivt och på så sätt frigöra tid och energi. Mer om våra utbildningar i Personlig Effektivitet 

Effektivare Outlook är en effektiv utbildning på tre timmar som ger dig och ditt team på upp till 15 personer, konkreta verktyg för att hantera och effektivisera Outlook och ditt mejlflöde. Boka in din utbildning senast fredagen den 23:e november för att ta del av vårt specialerbjudande. Mejla oss på info@petrabrask.se så hör vi av oss och bokar in själva utbildningsdatumet tillsammans.


PB Academy kan både privatpersoner och företag beställa och gå våra digitala utbildningar. Expedition Tid är vår senaste webbkurs i personlig effektivitet och tar totalt en timme att genomföra och finns på svenska och engelska. 

Välkommen till PB Academy och våra digitala utbildninga


Tidspodden, med effektivitetsexperten Petra Brask och ledarskapsforskaren Lena Lid Falkman, är en guldgruva för dig som är intresserad av frågor som tidsoptimering och stresshantering.

Våra avsnitt av Tidspodden hittar du här 


Koll på tiden? Tips för skola, fritid, vänner och sömn. Ny bok av Petra Brask för ungdomar, kommer ut i bokhandeln januari 2019. Få förståelse för hur din hjärna fungerar, agerar och reagerar. Tips och övningar för att ta dig igenom din ungdomstid på ett hjärnsmart sätt.

Förbeställ boken Koll på tiden?
Boka in föreläsning Koll på tiden?
 


Vem bestämmer över din tid? Många upplever stress i privatlivet och arbetslivet. Ofta låter vi andra lägga vårt eget livspussel. Petra Brask, som är effektivitetsexpert och föreläsare, har medverkat i SVT-serien Tidsjakten. I boken Vem bestämmer över din tid? delar Petra med sig av sina erfarenheter av att hjälpa människor hantera livet och tiden. Få ut mer av dygnets 24 timmar!

Mer om boken

ADLIBRIS  BOKUS  AKADEMIBOKHANDELN

VÅRA UTBILDNINGAR

"Har precis genomfört e-learningen här på Skanska i personlig effektivitet och är såååå lycklig, vilket mirakel! Äntligen har jag fått ordning och struktur på vardag och jag känner sådan lättnad och att jag har koll på läget. Behövdes ju inte så mycket åtgärder, men som gav så mycket!" - Kristin Westling, Gruppchef, Affärsstöd HR - Systemstöd, Skanska Sverige

Vad tycker våra kunder?

Kontakta oss

PB ACADEMY

PB ACADEMY hittar du våra digitala tidseffektiva webbkurser som du kan beställa både på svenska och engelska