Vem bestämmer över din tid?

När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? 

Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen.

Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

Personlig Effektivitet

Effektivare OneNote

loading...

Webbkursen Personlig Effektivitet

"Äntligen en utbildning som tar ett helhetsgrepp över all vår tid, både privat och på jobbet. Allt hänger ihop! Att få verktyg att strukturera och prioritera rätt har hjälpt oss att fokusera på rätt saker. Vi kommer absolut ha användning av det vi lärde oss på Expedition Tid!"  - Johanna Gustavsson, kanslichef Brukarkooperativet JAG

Ungdomsboken - Koll på tiden?

Tips för skola, fritid, vänner & sömn

Det har sällan varit så svårt att vara ung som nu. Alla unga idag ska bli något speciellt samtidigt som man är i en ålder när man inte vet vem man är. Det är mycket stress för en hjärna som fortfarande är under utveckling. 

I boken Koll på tiden? som kommer ut i bokhandeln januari 2019 hjälper Petra Brask ungdomar att strukturera och prioritera, men också att förstå hur deras hjärnor fungerar, utifrån aktuell hjärnforskning. Här finns praktiska verktyg för vardagen och tips om inlärning. 

Redan nu kan du ta del av Petras kunskap och inspiration genom vår ungdomsföreläsning Koll på tiden? - tips för skola, fritid, vänner och sömn. 

Den här föreläsningen är upplagd så att du som vuxen gör denna tillsammans med din tonåring. 

Välkomna 17 eller 30 oktober kl. 16 – 17.30

Vem bestämmer över din tid?

Petra berättar om sin bok

Få ut mer av dygnets 24 timmar! Många upplever stress i privatlivet och arbetslivet. Petra Brask, som är effektivitetskonsult och föreläsare, har medverkat i SVT-serien Tidsjakten. I sin nya bok "Vem bestämmer över din tid?" delar hon sina erfarenheter av att hjälpa människor hantera livet och tiden. Ofta låter vi andra lägga vårt eget livspussel. Läs mer
 

Öppna föreläsningar 2018

Effektiva möten

Surdegspaddan

Webbkurs Expedition Tid

Kontakta oss

E-LEARNING

På vår nya läroplattform PB ACADEMY hittar du våra digitala tidseffektiva utbildningar.