Vem bestämmer över din tid?

När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? 

Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

Petra Brask - Chefs expert på effektivitet

Behöver du lite energiboost? Nu kan du gå in på Chefs Expert-TV och ta del av Petras bästa tips på hur du frigör tid och energi. Hur lär du dig säga nej? Hur undviker du en bråttom-fälla? Hur fixar du luddiga förväntningar? Det här och mycket mer tipsar Petra om.  

Frigör tid och energi - beställ din personliga webbkurs idag

Gå utbildningen i Personlig Effektivitet när det passar dig bäst. Petra Brask är din digitala handledare när du väljer vår webbkurs Expedition Tid. Hon lär dig göra en tidsanalys, ta tag i dina ”surdegspaddor”, ser till att du får loss viktig tid och att du undviker stress genom att planera smart. Du får också lära dig hantera både Outlook och OneNote effektivt samt att du får med dig ett flertal strategier, knep och genvägar som ger dig kontroll över din tid.        
Beställ senast den 1 maj 2018 för vårt kampanjpris 1 900 kr (ord. pris 2 600 kr)

Beslutsfattande

Spenderar du ibland mer tid på att tänka på det du ska göra än göra det du behöver? Vi har verktygen för att sluta förhala, ta tag i dina surdegspaddor och metoden Gör det-NU.

Planering och
prioritering

Saknar du tid för att göra allt? Vi lär dig planera och prioritera utifrån de uppgifter du behöver fokusera på och eliminera det som inte är viktigt. 

Struktur

En strukturerad person med god kontroll över sin tid ifrågasätts sällan. Använd dina digitala verktyg smart och skapa rätt förutsättningar för att hantera din tid.

Team Effektivitet

Hur tillgänglig förväntas man vara i ett team? Kom snabbare fram till målet genom att arbeta tillsammans. Skapa ett smidigare arbetsflöde med fokus på värdeskapande uppgifter.

På gång hos PB & Partners 2018 - öppna utbildningar och föreläsningar

"En effektivare hantering av Outlook sparar massor av tid och gör dessutom att du jobbar med rätt sak under rätt tid och blir på så sätt av med surdegarna." 
 

- Emelie Ekelund, Boklok Housing

Effektivitets-utbildningar

Vår passion och vårt driv är
att hjälpa fler människor att jobba smartare och mer effektivt och på så sätt frigöra tid och energi med målsättningen att du som individ ska kunna uppnå mer av det som är av vikt och samtidigt må bra. 

Inspirations-föreläsningar

Häng med på en lärorik resa med  konkreta råd och tips om hur du kan få både en effektivare vardag och energi över efter arbetsdagen.
Det brukar bli både skratt och igenkänning under våra föreläsningar och en stor dos inspiration.

Webbkurs
Expedition Tid

Känns din vardag som en snårig vardagsdjungel ibland? Hitta dina tids- och energitjuvar som döljer sig på jobbet och på fritiden. Få insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och hur du kan lära dig hur du ska prioritera brådskande uppgifter. 

Få ut mer av dygnets 24 timmar


BTJ Bokrecension - Vem bestämmer över din tid?
"Många upplever stress i privatlivet och arbetslivet. Petra Brask, som är effektivitetskonsult och föreläsare, har medverkat i SVT-serien Tidsjakten. Här delar hon sina erfarenheter av att hjälpa människor hantera livet och tiden. Ofta låter vi andra lägga vårt eget livspussel. Brask ger exempel från privatliv och arbetsliv som är lätta att känna igen. Vår hjärna har inte lätt att följa med i dagens samhälle. Vi är inte gjorda för multitasking. Brask skriver humoristiskt och träffsäkert om bl.a. Homo techno, som ständigt är böjd över sin smartphone eller Homo populus, som anpassar sig till att leva genom sociala medier. Varje kapitel avslutas med övningar och tips på t.ex. hur vi kan börja dagen, hantera e-post och bli bättre på att säga nej. Författaren ger tips för effektivare möten, men även övningar med plats för egna anteckningar för att reflektera över våra värderingar. Brask presenterar en hoppfull och användbar bok om att handskas med livet och tiden."


Helhetsbetyg: 4. – Håkan Stenow, Bibliotekstjänst
 

Effektiva möten

Hur kommer ni snabbt till det viktigaste först på er mötesagenda?

Surdegspaddan

Har du någon "surdegspadda som sitter och väntar på dig idag?

Webbkurs

Bli effektiv på en timme med vår webbkurs Expediton Tid.

Vill du ha ha mer inspiration?

PB & Partners inspirationsbrev

     

E-LEARNING

På vår nya läroplattform PB ACADEMY hittar du våra digitala tidseffektiva utbildningar. 
 

FÖLJ OSS