Vem bestämmer över din tid?

 Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till flera tusen deltagare både i Sverige och internationellt.

Vår passion och vårt driv är att hjälpa dig att jobba smartare och mer effektivt och på så sätt frigöra tid och energi. 


Tidspodden, med effektivitetsexperten Petra Brask och ledarskapsforskaren Lena Lid Falkman, är en guldgruva för dig som är intresserad av frågor som tidsoptimering och stresshantering.

Våra avsnitt av Tidspodden hittar du här 


Koll på tiden? Ungdomsföreläsning den 30 oktober med effektiva tips för skola, fritid, vänner och sömn. Föreläsningen bygger på boken Koll på tiden? av Petra Brask som kommer ut i bokhandeln januari 2018

Mer information och boka din plats här 


Vem bestämmer över din tid? Många upplever stress i privatlivet och arbetslivet. Ofta låter vi andra lägga vårt eget livspussel. Petra Brask, som är effektivitetsexpert och föreläsare, har medverkat i SVT-serien Tidsjakten. I boken Vem bestämmer över din tid? delar Petra med sig av sina erfarenheter av att hjälpa människor hantera livet och tiden. Få ut mer av dygnets 24 timmar!

Mer om boken

ADLIBRIS  BOKUS

"Har precis genomfört e-learningen här på Skanska i personlig effektivitet och är såååå lycklig, vilket mirakel! Äntligen har jag fått ordning och struktur på vardag och jag känner sådan lättnad och att jag har koll på läget. Behövdes ju inte så mycket åtgärder, men som gav så mycket!" - Kristin Westling, Gruppchef, Affärsstöd HR - Systemstöd, Skanska Sverige

Kontakta oss

PB ACADEMY

PB ACADEMY hittar du våra digitala tidseffektiva webbkurser som du kan beställa både på svenska och engelska