Vem bestämmer över din tid?

När ifrågasatte du hur du använder din tid senast? Vänta, låt mig frasera om den frågan. När ifrågasatte du hur du tillåter andra att använda din tid senast? 

Petra Brask & Partners har i över 20 år lärt ut effektiva arbetsmetoder till en mängd deltagare både i Sverige och internationellt. Med fokus på både arbetsteamet och individen. Vår målsättning är att hjälpa människor att uppnå mer och må bra genom att ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer.

Få mer gjort på mindre tid

Missa inte senaste numret av Tidningen Chef 9/2017. Där får du möta Petra Brask och ta del av hennes guide till en effektivare höst. 

Mer nyheter från PB & Partners

​​​​​​

Beslutsfattande

Spenderar du ibland mer tid på att tänka på det du ska göra än göra det du behöver? Vi har verktygen för att sluta förhala, ta tag i dina surdegspaddor och metoden Gör det-NU.

Planering och
prioritering

Saknar du tid för att göra allt? Vi lär dig planera och prioritera utifrån de uppgifter du behöver fokusera på och eliminera det som inte är viktigt. 

Struktur

En strukturerad person med god kontroll över sin tid ifrågasätts sällan. Använd dina digitala verktyg smart och skapa rätt förutsättningar för att hantera din tid.

Team Effektivitet

Hur tillgänglig förväntas man vara i ett team? Kom snabbare fram till målet genom att arbeta tillsammans. Skapa ett smidigare arbetsflöde med fokus på värdeskapande uppgifter.

Frukostträff hos PB & Partners

Den 5 oktober kl. 7.30  - 9.00 bjuder vi på en inspirerande frukostträff om tid, stress och relationer med Petra Brask och Ingrid Almgren Sjölander. 

Begränsat antal platser så boka din plats redan idag. Varmt välkommen!
 

"En effektivare hantering av Outlook sparar massor av tid och gör dessutom att du jobbar med rätt sak under rätt tid och blir på så sätt av med surdegarna." 
 

- Emelie Ekelund, Boklok Housing

Effektivitets-utbildningar

Vår passion och vårt driv är
att hjälpa fler människor att jobba smartare och mer effektivt och på så sätt frigöra tid och energi med målsättningen att du som individ ska kunna uppnå mer av det som är av vikt och samtidigt må bra. 

Inspirations-föreläsningar

Häng med på en lärorik resa med  konkreta råd och tips om hur du kan få både en effektivare vardag och energi över efter arbetsdagen.
Det brukar bli både skratt och igenkänning under våra föreläsningar och en stor dos inspiration.

e-utbildning
Expedition Tid

Känns din vardag som en snårig vardagsdjungel ibland? Hitta dina tids- och energitjuvar som döljer sig på jobbet och på fritiden. Få insikt i hur din hjärna och kropp fungerar vid stress och hur du kan lära dig hur du ska prioritera brådskande uppgifter. 

BOKRELEASE HÖSTEN 2017

I höst släpps äntligen Petras första bok. 
Vem bestämmer över din tid? 
Du hittar den i bokhandeln i oktober 2017.


Tid är demokratiskt fördelat. Oavsett vilket land och vilken kultur vi kommer ifrån, så har vi alla 24 timmar som ska räcka till sömn, fritid och arbetstid. Att vi har 24 timmar per dygn till vårt förfogande är på inget sätt ett nytt begrepp. Så en balanserad fördelning av denna tid torde vara en baggis. Om det inte vore för vår egen hjärna som har så svårt att beräkna tid. Det är enklare att få lönen att räcka till månadens utgifter än det är att få tiden att räcka till månadens uppgifter. 

Effektiva möten

Hur kommer ni snabbt till det viktigaste först på er mötesagenda?

Surdegspaddan

Har du någon "surdegspadda som sitter och väntar på dig idag?

Expedition Tid

Bli effektiv på en timme med vår nya e-utbildning Expediton Tid.

Vill du ha ha mer inspiration?

PB & Partners inspirationsbrev

        

E-LEARNING

På vår nya läroplattform PB ACADEMY hittar du våra digitala tidseffektiva utbildningar. 
 

FÖLJ OSS